La biblio a casa: iniciatives de la biblioteca Montserrat Abelló



Aquesta biblioteca del districte endega quatre iniciatives, una d'elles infantil, per passar millor el confinament a casa.

A la biblioteca Montserrat Abelló han posat en marxa diferents iniciatives i propostes a través de les seves xarxes socials per acompanyar les persones usuàries i la ciutadania durant aquests dies.

La mascota de la sala infantil, el Griu, proposa als infants que li expliquin què voldran fer quan tots puguem sortir al carrer. I com ho podeu fer?? Doncs a través d’un dibuix!! Traceu, pinteu i pengeu el vostre dibuix al perfil del Facebook de la biblioteca

Foment de la lectura al Facebook. El personal de la biblioteca recomanarà lecturas a través d’una fotografia. La majoria les podreu trobar a l’#eBiblio, ja sigui en format de llibre electrònic, audiollibre o audiovisual. I també volen que els i les lectores facin les seves recomanacions al perfil de Facebook, amb els hashtags #Bibliorecomanació #JoEmQuedoACasa.

Iniciativa #MakerChallenge a l’Instagram, per incentivar la participació i la creativitat. Mitjançant la recomanació de llibres sobre cultura maker que hi ha a l‘eBiblio, on es proposen fer projectes, manualitats amb diferents materials, labors, etc. També donant a conèixer altres propostes creatives de diverses entitats (Centres Cívics, Makerconvent, Ateneus de fabricació), i fomentant l’aprenentatge i ús de tecnologies, com ara la creació de videojocs amb l’Scratch. Si feu algun projecte i etiqueteu a la biblioteca a l’Instagram, us el compartiran als seus Stories.

Des de la biblioteca han obert l’espai de comunicació al Facebook #QuanTotAixòAcabi per tal de compartir les il·lusions per quan s’acabi el confinament. Es pretén que sigui un lloc interactiu per part de l’equip de la biblioteca i de tots els i les usuàries, on tothom pugui donar la seva opinió sobre el què li agradaria fer després de tants dies tancats a casa.

Comentaris